Skip to main content

CONDICIONS D’ÚS

 

ASSABENTEM ELS USUARIS D’AQUESTA PÀGINA QUE LA UTILITZACIÓ DEL PORTAL WEB WWW.ELISABRUNELLS.COM SUPOSA L’ACCEPTACIÓ TOTAL DE CADA UNA DE LES CONDICIONS GENERALS PRESENTADES EN AQUEST DOCUMENT, I QUE L’ACCÉS A LA PÀGINA ÉS RESPONSABILITAT DELS USUARIS QUE LA VISITIN.

POSEM A LA TEVA DISPOSICIÓ LES DADES DE L’EMPRESA, COM ÉS DE COMPLIMENT SEGONS LA LLEI DE COMERÇ ELECTRÒNIC. ELISA BRUNELLS ÉS UNA EMPRESA QUE TÉ LA SEU AL NÚMERO 36 DEL CARRER DELS FLASSADERS DE BARCELONA, AMB CIF 46345527, TELÈFON DE CONTACTE 93 310 01 23 I CORREU ELECTRÒNIC [email protected].

ELS PREUS PRESENTATS AL WEB ELISABRUNELLS.COM SÓN IMPORTS AMB IVA INCLÒS, ALS QUALS S’AFEGIRÀ EL PREU DEL TRANSPORT AL FINAL DE LA COMANDA SEGONS SIGUIN LES CARACTERÍSTIQUES DE L’ENVIAMENT I LA DESTINACIÓ.

L’usuari es compromet a no utilitzar el web amb finalitats fraudulentes, així com a no dur a terme cap conducta que pugui danyar la imatge, els interessos i els drets d’ELISABRUNELLS.COM.

L’usuari es compromet a no fer cap acte que pugui danyar, inutilitzar o sobrecarregar el web, o que n’impedeixi, de qualsevol forma, la normal utilització i funcionament.

ELISA BRUNELLS es reserva la possibilitat d’exercir aquestes mesures en el cas que sospiti raonablement que l’usuari vulnera qualsevol dels termes i condicions recollits en els instruments anteriorment mencionats. Finalment, assabentem l’usuari que ELISA BRUNELLS es reserva, en tot moment, la facultat de decidir sobre la continuïtat, MODIFICACIÓ o ELIMINACIÓ de la informació que presenta a través del web SENSE AVISAR PRÈVIAMENT.

QUAN L’USUARI ADQUIREIXI UN PRODUCTE A LA PÀGINA WWW.ELISABRUNELLS.COM, HO HAURÀ DE FER AMB ELS MITJANS DE PAGAMENT PROPOSATS I ACCEPTANT EL COMPROMÍS DE COMPRA EN EL MOMENT DE FER EL PAGAMENT. LES IMATGES PROPORCIONADES A L’ESPAI WEB PODEN TENIR PETITES VARIACIONS RELACIONADES AMB EL PROCÉS MANUAL A QUÈ ESTAN SOTMESES LES NOSTRES PECES.

UNA VEGADA S’HAGI FET EL PAGAMENT, EN UN TERMINI DE 24 HORES S’ENVIARÀ UN CORREU ELECTRÒNIC DE CONFIRMACIÓ I, JUNTAMENT AMB LA COMANDA, LA FACTURA DELS ARTICLES ADQUIRITS.

TAN AVIAT EL TEU ENCÀRREC COMENCI EL PROCÉS DE TRANSPORT, S’ENVIARÀ UN CORREU ELECTRÒNIC AMB EL NÚMERO DE SEGUIMENT A LA PÀGINA WEB CONTRACTADA PER L’EMPRESA PER PODER FER EL SEGUIMENT DE L’ARRIBADA A DESTINACIÓ.

ELS ENVIAMENTS FORA DE LA UNIÓ EUROPEA PODEN INCLOURE TAXES O ARANZELS DUANERS D’IMPORTACIÓ QUE HAURAN DE SER ACCEPTATS PEL RECEPTOR O DESTINATARI, QUI HAURÀ DE SATISFER EL PAGAMENT DE L’IMPORT EN EL MOMENT DE RECEPCIÓ A L’EMPRESA GESTIONADORA. EN AQUEST PAGAMENT S’EXCLOU ELISA BRUNELLS DE RESPONSABILITAT PERQUÈ NO TÉ COMPETÈNCIA EN AQUESTS IMPORTS DUANERS.

SI PER ALGUNA RAÓ NO REPS LA TEVA COMANDA (EN EL TERMINI INDICAT AL CORREU ELECTRÒNIC DE CONFIRMACIÓ) O ALGUN DELS ARTICLES ÉS DEFECTUÓS, ET DEMANEM DISCULPES I QUE ENS N’INFORMIS MITJANÇANT UN CORREU ELECTRÒNIC A [email protected] AMB ASSUMPTE «PROBLEMES COMANDA» A L’ADREÇA [email protected] I ENS POSAREM EN CONTACTE AMB TU TAN AVIAT COM SIGUI POSSIBLE PER INTENTAR SOLUCIONAR EL PROBLEMA.

LA PROTECCIÓ DE DADES PERSONALS I LA UTILITZACIÓ DE COOKIES S’AJUSTEN A LA NORMATIVA DE PROTECCIÓ DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL. POT DONAR-SE PER FINALITZADA LA TRANSMISSIÓ D’INFORMACIÓ AL CLIENT QUE HO EXPRESSI MITJANÇANT L’ENVIAMENT D’UN CORREU ELECTRÒNIC A [email protected] I ADJUNTANT-HI DOCUMENTACIÓ ACREDITATIVA PERSONAL (CÒPIA DEL DNI) AMB ASSUMPTE «PROTECCIÓ DE DADES».

LA NOSTRA UTILITZACIÓ DE DADES SERÀ PER INFORMAR DE POSSIBLES NOVETATS I PROMOCIONS COMERCIALS RELACIONADES AMB LA NOSTRA ACTIVITAT COMERCIAL I EN CAP CAS SERAN TRANSMESES A TERCERS PER A ALTRES USOS.

EXCEPTE EN ELS CASOS EN QUÈ HI HAGI AUTORITZACIÓ PRÈVIA D’ELISA BRUNELLS, QUEDEN EXPRESSAMENT PROHIBIDES LA REPRODUCCIÓ, TRANSFORMACIÓ, DISTRIBUCIÓ O COMUNICACIÓ PÚBLICA DEL WEB.