Skip to main content

About Us

ELISA BRUNELLS

Barcelona 1972 – Després de realitzar els seus estudis de joieria, comença a l’any 1995 a dedicar-se professionalment a la seva creació; les peces d´Elisa Brunells són petites escultures pel cos, que amb l’ajut d’imatge parlen i fan pensar a les persones que les posseeixen en històries imaginàries. Son obres fetes a mà amb un alt component artístic, que juntament amb la qualitat del producte les fa inoblidables i diferenciadores.

El resultat de la seva tasca es evident quan la peça forma part de qui l’ha adquirit i se’n adona del gran valor personal que aquell petit objecte té en la vida diària de cada persona. El pas del temps actua en les joies com un valor afegit que les enriqueix.

La força dels seus objectes és una peculiar visió i de la forta dedicació personal que realitza cada dia en la seva tasca. Les peces es produeixen i es creen a la ciutat de Barcelona, element que queda clarament reflectit en el seu aspecte final. L’equilibri formal i conceptual, sumat a la alta qualitat del material, fan que les joies siguin diferents a totes les que hi ha al mercat.

Flassaders 36­−38 08003 Barcelona
T. 933 100 123